Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 days ago

Podporte výnimočný projekt a umožnite tak rodičom neúplných rodín.🌈
Dražbou podporíte nielen dobrú myšlienku, ale najmä pomôžete vytvoriť pre nich nové pracovné miesta.🧡
V dražbe sú diela od 50 významných výtvarníkov a tak veríme, že si každý príde na svoje. Výťažok z dražby pôjde neziskovej organizácii JEDEN RODIČ a občianskemu združeniu Súčasť života.

Urobiť tak môžete do 19. decembra na👉 turukartcollective.com/ponuka-diel/.
🧡 Ďakujeme

Podporte výnimočný projekt a umožnite tak rodičom neúplných rodín.🌈

Urobiť tak môžete do 19. decembra na👉 https://turukartcollective.com/ponuka-diel/.
🧡 Ďakujeme

Comment on Facebook

sranda inak.. ja mam hesteg budeakonebolo pre moju knihu:)

4 days ago
Nadácia Orange

V aktuálnom 8. ročníku grantového programu e-Školy pre budúcnosť podporíme až 60 projektov z celého Slovenska. 🤩
Najväčší počet podporených projektov sa venuje rozvoju digitálnych a mäkkých zručností žiakov a študentov, ako aj pedagógov v ich pedagogickej praxi. Teší nás, že podporu získalo až 9 špeciálnych základných škôl. Hodnotiaca komisia vyzdvihla oveľa vyššiu kvalitu predložených projektov v porovnaní s predchádzajúcim rokom.👍
Ďakujeme všetkým, ktorí sa tento rok zapojili a držíme palce pri realizácii podporených projektov. Čoskoro z nich prinesiem inšpirácie pre ďalších 🧡
Viac info na: 👉 www.nadaciaorange.sk/sk/e-skoly-pre-buducnost/

Viac info na: 👉 https://www.nadaciaorange.sk/sk/e-skoly-pre-buducnost/
5 days ago
Nadácia Orange

Radi by sme vám dali do pozornosti👀 zaujímavú konferenciu, ktorú pripravilo Metodicko-pedagogické centrum v spolupráci s IPčko.💚

💻Na stránke www.dusevnaimunitaucitelov.sk nájdete veľa podnetných príspevkov, ktoré hovoria o dopadoch pandémie, lockdownu a dištančného vzdelávania na duševnú imunitu pedagógov, rizikách stresu a tlaku na výkon v kontexte duševného zdravia a odolnosti.

Nás na konferencii zastupovala správkyňa našej nadácie, Andrea Ungvӧlgyi, ktorá porozprávala o tom, ako sme reagovali na príchod pandémie, a tiež bližšie predstavila náš grantový program Zdravá duša školy, ktorý práve vyhodnocujeme

Príjemné pozeranie 😊

Príjemné pozeranie 😊
5 days ago

ZAHLASUJTE za Detský čin roka🧡
Detský čin roka, o. prináša tento rok 40 silných príbehov o tom, ako deti pomáhajú ľuďom i prírode 😍
Do 30. novembra môžete aj vy zahlasovať za príbeh, ktorý sa vám najviac páči. 😉
Príbehy nájdete na:👉 bit.ly/3DOM7MG

Ako pedagógovia si môžeme prečítať príbehy spolu so svojii žiakmi a porozprávať sa o hodnotách, ktoré jednotlivé činy detí prinášajú. Príbehy načítali Katarína Brychtová a Ludwig Bagin a sú dostupné na webstránke www.detskycin.sk.

Minulý rok vďaka našej spolupráci vznikla nová inšpiratívna kategória - Detský čin na nete. Sme radi, že môžeme byť súčasťou takýchto krásnych projektov.😊

ZAHLASUJTE za Detský čin roka🧡
Detský čin roka, o.z. prináša tento rok 40 silných príbehov o tom, ako deti pomáhajú ľuďom i prírode 😍
Do 30. novembra môžete aj vy zahlasovať za príbeh, ktorý sa vám najviac páči. 😉
Príbehy nájdete na:👉 https://bit.ly/3DOM7MG

7 days ago

V spolupráci s organizáciami - ,
Cesta von , eduRoma a Centrum Slniečko, n.o sme otvorili Vianočný fond pomoci 🎄🎅 Na pomoc ľuďom v núdzi - jednorodičovským rodinám, rodinám v kríze a rómskym komunitám sme prerozdelili 40 000 eur.

Spolu s nami môžu do fondu prispieť aj zákazníci Orangeu sumou 1 euro, a to zaslaním ľubovoľnej SMS na číslo 808.

Veríme, že aj týmto spôsobom spolu dokážeme prispievať k pomoci ľuďom v ich neľahkej životnej situácii a dopriať im krajšie Vianoce.😍🧡

V spolupráci s organizáciami - JEDEN RODIČ ,
Cesta von , eduRoma a Centrum Slniečko, n.o.  sme otvorili Vianočný fond pomoci 🎄🎅 Na pomoc ľuďom v núdzi - jednorodičovským rodinám, rodinám v kríze a rómskym komunitám sme prerozdelili 40 000 eur.

1 week ago

🧑🏫 Lýceu – Modra

Väčšinou si za komunitným centrom predstavíme skupinu mladých nadšencov, veľakrát študentov, ktorý nemajú čo stratiť. Ľudia z Presahy o. z., ktorí Lýceum prevádzkujú, sú dôkazom, že aj ľudia ostrieľaní životom, s vlastnými rodinami, prácou či podnikaním môžu priniesť mladícku energiu a rozvíjať miestnu a nezávislú kultúru.

Aj preto sme veľmi radi že ich môžeme v rámci programu Aktívna komunita podporiť a spolu s Bystriny tak prispieť k ich rozvoju. Tešíme sa na to 😊

🧑🏫 Lýceum – Modra

2 weeks ago

🏰 BAŠTA - kultúrno-komunitné centrum

Veríme, že treba podporovať výnimočné miesta, ktorých dôležitosť a význam pre regióny je obrovský. Aj preto vznikol v spolupráci s OZ Bystriny program Aktívna komunita, ktorým podporujeme rast kultúrno-komunitných centier z celého Slovenska. Jedným z nich je aj bardejovská Bašta.

🧡Cieľom občianskeho združenia Different, ktorému sa podarilo Baštu získať do prenájmu, nie je opraviť ďalšiu pamiatku pre turistov, ale opraviť ju pre Bardejovčanov a pre miestnu komunitu. Bašta otvára svoje podlažia kultúre, vzdelávaniu, komunitným, ale aj voľnočasovým aktivitám. Dobrovoľníci majú možnosť plniť si tu svoje sny a zároveň tak robia radosť nie len sebe, ale aj miestnej komunite.

🏰 BAŠTA - kultúrno-komunitné centrum

2 weeks ago
Nadácia Orange

V pilotnom ročníku grantového programu Zdravá duša školy sme od vás prijali neskutočných 254 projektov. 👏🏼🤩👏🏼 Ďakujeme za každý nápad, číslo prijatých projektov nám hovorí, že téma duševného zdravia pedagógov a odborných pracovníkov je naozaj potrebná. 🧡 V spolupráci s odbornou hodnotiacou komisiou začíname hodnotiť. Držíme palce všetkým, výsledky grantového programu zverejníme 7. decembra.😊 ... See MoreSee Less