Mobilná finančná zbierka

My v Nadácii Orange citlivo vnímame aktuálne dianie vo svete.

V rámci Festivalu pre dušu sme sa rozhodli vytvoriť transparentnú SMS zbierku. Zaslaním ľubovoľnej SMS na krátke číslo 808 tak môžu zákazníci Orangeu prispieť sumou 1 euro. Výťažok SMS zbierky venujeme organizácii IPčko, ktorá ju efektívne použije na psychologickú pomoc mladým ľuďom. SMS zbierka pre IPčko prebieha od apríla do augusta 2022.

Veríme, že aj týmto spôsobom spolu dokážeme prispievať k pomoci ľuďom v ich neľahkej životnej situácii.

Ďakujeme vám.

SMS zbierku pre IPčko sme spustili v apríli 2022 v rámci druhého vydania Festivalu pre dušu a pokračujeme v nej aj pri Festivale Atmosféra a Grape. IPčko môžete podporiť zaslaním ľubovoľnej SMS na krátke číslo 808 do konca augusta 2022.

Zaslaním ľubovoľnej SMS na krátke číslo 808 mohli zákazníci Orangeu prispieť sumou 1 euro. Výťažok SMS zbierky sme venovali organizácii Človek v ohrození, ktorá ju efektívne použije na zmiernenie negatívnych dôsledkov krízy na Ukrajine a humanitárnu pomoc jej obetiam a utečencom prichádzajúcim na Slovensko.

Povolenie zbierky Pomáhajme svet 2020 (129.03 KB)

file_download

Povolenie zbierky Pomáhajme svet 2019 (89.85 KB)

file_download