Lab powered by Nadácia Orange na letných festivaloch

V spolupráci s Lab powered by Nadácia Orange, ktorý funguje v bratislavskej Starej tržnici, vám prenesieme Lab aj na všetky tri tohtoročné festivaly. Pripravujeme pre vás worshopy, v rámci ktorých si budete môcť vyskúšať najnovšie stroje ako 3D tlačiarne, či plotre.

Tešíme sa na vás:

7. – 9. júl 2022, Pohoda Festival

5. – 7. august 2022, Festival Atmosféra

12. – 13. august 2022, Grape

Program na Pohoda Festivale:

Piatok 8.7.2022

12.20 – 14.20      3D perá, workshop pre deti vo Family parku

• Presahuje kreativita vašich detí 2D priestor obyčajného papiera? Pridajte ich umeleckým dielam ďalší rozmer vďaka 3D perám od Labu Nadácia Orange. Všetko potrebné zabezpečíme, stačí prísť na naše workshopy v piatok alebo v sobotu medzi 12:20 – 14:20 do Family parku.

16.00 – 18.00      Upcycling tričiek v Orange zóne

• Zunovalo sa vám tričko, ktoré ste si doniesli na Pohodu? Dajte mu druhú šancu a vytvorte si design podľa vašich predstáv! Urobiť tak môžete vďaka Lab powered by Nadácia Orange. Workshop upcyclingu tričiek prebieha v Orange zóne od 16:00 do 18:00.  Všetko potrebné zabezpečíme. Sme zvedaví na vaše nápady.

Sobota 9.7.2022

12.20 – 14.20      3D perá, workshop pre deti vo Family parku

15.00 – 17.00      Výroba svietiacich odznakov v zóne

• Poznáte to. S kamarátmi sa predierate čo najbližšie pod stage a zrazu sa stratíte v dave. Tomu však môžete jednoducho predísť vďaka nášmu Labu v Orange zóne. Vyrobte si svoje svietiace odznaky na najmodernejších technológiách pod dohľadom lektora z Lab powered by Nadácia Orange a vychutnajte si svojho headlinera spolu. Tešíme sa na vás od 15:00 do 17:00.