Zamestnanecký grantový program 2024

V Nadácii Orange vieme, že zamestnankyne a zamestnanci Orange sú solidárni, angažovaní a radi pomáhajú druhým. Každoročne sa zapájajú do rôznych aktivít pomoci druhým, zbierok pre zraniteľných, angažujú sa v komunitných, školských, či iných iniciatívach vo svojom okolí. Hovorí o tom aj fakt, že počas 20. ročníkov Zamestnaneckého grantového programu sme vďaka nim podporili spolu 669 užitočných projektov v celkovej sume 505 941,43 €.

V 21. ročníku programu prerozdelíme 50 000 eur.

Aj v 21. ročníku Zamestnaneckého grantového programu podporíme užitočné nápady našich kolegov z Orange Slovensko, Orange CorpSec a z predajnej siete, ktorým nie je ľahostajné, čo sa v ich okolí deje.

Cieľom programu je podpora aktívnych zamestnancov, ktorí majú záujem realizovať verejnoprospešné aktivity primárne vo svojom okolí, kde žijú alebo aktivity, ktoré sú im blízke a môžu nimi prispievať k zvyšovaniu kvality života rôznych cieľových skupín a zlepšovať tak stav našej spoločnosti, v ktorej žijeme.

Zamestnanci môžu predkladať projekty na podporu vzdelávania v digitálnych zručnostiach a online bezpečnosti detí, učiteľov, rodičov a iných, na rozvoj komunity, ochrany a tvorby životného prostredia, poskytovanie sociálnej pomoci, na podporu a rozvoj kultúrnych aktivít a podporu voľnočasových aktivít detí a mládeže.

Na podporu projektov sme v programe v roku 2024 vyčlenili celkovú sumu 50 000 €. Maximálna výška podpory jednej žiadosti je 1 000 €. Finančné prostriedky na podporené projekty budú poskytnuté z finančného daru od Orange Slovensko (nie z asignácie 2%).

Zamestnanecký grantový program 2024 je otvorený od 23. apríla do 21. mája 2024. Výsledky zverejníme 12. júna na našej webstránke.

Viac informácií o grantovom programe nájdete v grantovej výzve.

Ďakujeme všetkým predkladateľom a tešíme sa na krásne inšpiratívne projekty.

Tím nadácie.

pdf

Zamestnanecký grantový program 2024 - výzva (112.50 KB)

file_download
Zdieľajte dobrú správu