Lab oslavuje

Nadácia Orange v spolupráci s Alianciou Stará tržnica a organizáciou Connect Coworking vytvorila pred troma rokmi vzdelávaco-komunitnú dielňu, v ktorej si široká verejnosť môže v praxi vyskúšať prácu s technológiami budúcnosti.

Kreatívne hlavy, vývojári či študenti nájdu priamo v centre Bratislavy miesto, ktoré ponúka hneď niekoľko možností na vyžitie.

Lab powered by Nadácia Orange je jedinečný priestor pre kreatívnych ľudí, ktorí inak nemajú možnosť vyskúšať si prácu s digitálnymi technológiami ale aj rôznymi frézami či pílami. Za tri roky sa vďaka členstvu s nimi zoznámili stovky šikovných ľudí a vďaka Nadácii Orange medzi nich patria aj deti zo základných a stredných škôl či nízko-prahových centier.

Vzdelávaco-komunitná dielňa ponúka priestor na realizáciu pre všetkých šikovných ľudí, začínajúcich podnikateľov, zakladateľov startupov či študentov, ktorí pracujú na svojom projekte. Vďaka kvalitnému technickému vybaveniu, ktoré sa v dielni nachádza, môžu z nápadov vzniknúť kvalitné výsledky.

Toto jedinečné komunitné centrum s kaviarňou a – samozrejme – rýchlym internetovým pripojením sa nachádza na dvoch podlažiach v priestoroch bratislavskej Starej tržnice na Námestí SNP 25.
Dvere pre členov sú otvorené každý deň od 8.00 do 22.00.

Viac informácií získate na stránke https://lab.cafe/

Pozrite si vyššie video z jeho doterajšieho fungovania.