Darujte Vianoce

Chceme podporovať ľudí k vnímavosti voči svojmu okoliu, občianskej angažovanosti a starostlivosti voči deficitným skupinám spoločnosti.

Za pätnásť rokov grantového programu sa nám podarilo podporiť 3 022 príbehov a pomôcť tak mnohým ľuďom v núdzi.

Za 15 rokov k nám prišlo:

5 773 príbehov

Podporili sme:

3 022 príbehov

V celkovej výške:

862 556 Eur

Ďakujeme všetkým, ktorý sa za tie roky do grantového programu Darujte Vianoce zapojili a priniesli tak Vianoce tam, kde by inak chýbali.
Grantový program Darujte Vianoce výrazne podporuje princíp individuálnej filantropie a občianskej angažovanosti. Motivuje ochotných a aktívnych ľudí, aby si všímali ťažké osudy ľudí vo svojom okolí a podieľali sa na zmiernení ich situácie. Žiadatelia v ňom nežiadajú o podporu a pomoc pre seba, ale pre niekoho iného. Program výrazne podporuje princíp individuálnej filantropie a občianskej angažovanosti, ľudí motivuje, aby sa obzerali okolo seba, všímali si potreby iných, podelili sa a prispeli svojím kúskom na zmiernenie ich neľahkej situácie.

Program realizujeme v spolupráci s Centrom pre filantropiu, n. o. a občianskym združením WellGiving.

Podporené projekty

Rinko sa môže v januári tešiť na lyže. Vďaka ľuďom, ktorí nie sú ľahostajní
Jedenásťročný Rinko pôjde so spolužiakmi na lyžiarsky zájazd a prvýkrát sa postaví na lyže Zistiť viac
Malý Martinko nemôže chodiť, ani hovoriť, no láska brata a rodiny mu rozjasňujú tvár