Festival Atmosféra

Tento rok sme sa po prvý krát stali jedným z hlavných partnerov festivalu Festival Atmosféra, ktorý sa bude konať v Hontianskych Nemciach 6. – 8. augusta 2021.

Spolu s IPčko prenesieme na festival časť Klubu Machovisko. Okrem toho pripravíme zaujímavé diskusie.

Už tento víkend sa vidíme na rodinnom Festivale Atmosféra v Hontianskym Nemciach, nájdete nás v zóne Nadácie Orange. Spolu s Občianskym združením IPčko vám tam prinesieme časť Klubu Machovisko, aby sme hovorili o duševných problémoch, ktorým mladí ľudia čelia a ponúkli im existujúce formy odbornej pomoci v príjemnom prostredí.

Okrem zóny sme si pre vás pripravili aj dve zaujímavé diskusie, ktoré budú prebiehať v stagei Duša:

Piatok 6.augusta 2021 o 18.00 h.
Fenomény internetu. Prečo sme na internete zraniteľnejší? Čo je sexting, kyber/grooming a kto je kyber/groomer? Kam až môžu zájsť online romantické podvody? Čo môže urobiť rodič a čo škola pre deti, ktoré sa stali ich obeťami?
Diskutujú: Zuzana Juráneková (supervízorka projektu Online terénna práca v OZ IPčko) a Andrea Ungvӧlgyi (správkyňa Nadácie Orange)

Sobota 7.augusta 2021 o 16.00 h.
O duši mladých ľudí a ich prežívaní. Ako ich duševné zdravie ovplyvnila pandémia? Prečo to majú inak ako dospelí? Ako (ne)zvládajú izoláciu a vzťahy v online priestore? Kde a s kým sa môžu poradiť? Aké formy pomoci pre nich existujú?
Diskutujú: Marek Madro (psychológ a programový riaditeľ OZ IPčko) a Andrea Ungvӧlgyi (správkyňa Nadácie Orange). Kedy? Sobota (7. august 2021) o 16.00 hod.

Tešíme sa na stretnutie s vami.