feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
Nadácia Orange

🎵Na GRAPE FESTIVAL nájdete aj Lab.cafe Powered by Nadácia Orange, v ktorom si môžete počas celého dňa vyskúšať moderné technológie ako 3D tlačiarne, laser cutter alebo plotter.

Nájsť ho môžete v Orange zóne😉 Tešíme sa na vás.🧡

Nájsť ho môžete v Orange zóne😉 Tešíme sa na vás.🧡
2 days ago
Nadácia Orange

🧡Sme radi, že sa spolu s vami uvidíme aj na GRAPE FESTIVAL, ktorý bude už tento víkend na letisku v Trenčíne.
V spolupráci s IPčk 💚 prenášame na Grape Klub Machovisko, v ktorom sa môžete porozprávať so psychológmi, či zahrať si spoločenské hry.🎲

📱Zároveň zákazníci Orangeu môžu zaslaním ľubovoľnej SMS na číslo 808 prispieť sumou 1 euro. Výťažok SMS zbierky venujeme organizácii IPčko, ktorá ju efektívne použije na psychologickú pomoc mladým ľuďom.
... See MoreSee Less

V spolupráci s IPčko 💚 prenášame na Grape Klub Machovisko, v ktorom sa môžete porozprávať so psychológmi, či zahrať si spoločenské hry.🎲

5 days ago
Nadácia Orange

😦Odkiaľ sa vzala modrá postavička s dlhými rukami, širokým úsmevom a ostrými zubami? Odborníci z IPčk upozorňujú na ďalšie nebezpečenstvo na internete.
Prečítajte si viac na👉 www.beznastrah.online/temy/nevhodny-obsah/kontroverzny-fenomen-huggy-wuggy/
... See MoreSee Less

😦Odkiaľ sa vzala modrá postavička s dlhými rukami, širokým úsmevom a ostrými zubami? Odborníci z IPčko  upozorňujú na ďalšie nebezpečenstvo na internete.
Prečítajte si viac na👉 https://www.beznastrah.online/temy/nevhodny-obsah/kontroverzny-fenomen-huggy-wuggy/

Comment on Facebook

Chu...jovina 1.stupna a rodicia musia mat riadne 💩💩💩 v hlavach ked to detom kupuju,nech to vyzera ako chce je to trend a moje dieta to musi mat tiez 🤮🤮🤮,pekna vychova

1 week ago
Nadácia Orange

😉Na Festival Atmosfér sme okrem zóny Nadácie Orange pre vás pripravili aj zaujímavú diskusiu Ako na digitálne rodičovstvo.

☝️V bežnom živote rodičia upozorňujú svoje deti na nástrahy reálneho života a prirodzene tieto témy otvárajú. Avšak fungovanie v online priestore zatiaľ takou prirodzenou súčasťou rozhovorov v rodinách nie je, čo častokrát spôsobuje, že deti vpúšťame do online sveta neskúsené.

V spolupráci s odborníkmi z IPčk💚 – Marekom Madrom a Zuzanou Juránekovou prinesieme rady, ako sprevádzať deti online svetom tak, aby ostali v bezpečí.🧡 Diskusiu bude moderovať naša Andy, správkyňa Nadácie Orange.

Viac informácií nájdete na👉 www.nadaciaorange.sk/atmosfera/
... See MoreSee Less

😉Na Festival Atmosféra sme okrem zóny Nadácie Orange pre vás pripravili aj zaujímavú diskusiu Ako na digitálne rodičovstvo.

V spolupráci s odborníkmi z IPčko💚  – Marekom Madrom a Zuzanou Juránekovou prinesieme rady, ako sprevádzať deti online svetom tak, aby ostali v bezpečí.🧡 Diskusiu bude moderovať naša Andy, správkyňa Nadácie Orange.

Viac informácií nájdete na👉 https://www.nadaciaorange.sk/atmosfera/
2 weeks ago
Nadácia Orange

🤩Už tento víkend sa uvidíme na Festivale Atmosféra. Ak si si ešte nestihol kúpiť lístok, toto je tvoja šanca vyhrať rovno dva.✌️ Stačí, ak označíš, koho na festival zoberieš so sebou.😉
Či na festival pôjdeš práve ty sa dozvieš v stredu (3.8.2022) o 10:00.📅

Či na festival pôjdeš práve ty sa dozvieš v stredu (3.8.2022) o 10:00.📅

Comment on Facebook

Uko Miňovič a našu malú Ellu 🙃

Róbert Doležal

Mike Ševčík

Sojo Sojec

Petroslava Gira Hooks 🥰

Petroslava Gira Hooks 👍

Ilona Smile

View more comments

2 weeks ago
Nadácia Orange

🤩Aj tento rok sa vidíme na Festivale Atmosféra, ktorý sa bude konať v Hontianskych Nemciach 5. – 7. augusta 2022.

Spolu s IPčko 💚 prenesieme na festival časť Klubu Machovisko, kde sa budete môcť porozprávať s odborníkmi na tému internetovej bezpečnosti. Tiež na vás čakajú workshopy Lab powered by Nadácia Orange🧡, v rámci ktorých si budete môcť vyskúšať najnovšie stroje ako 3D tlačiarne a laser cutter, z ktorého si budete môcť vyrobiť drevený prívesok.

Okrem Machoviska sme pre vás pripravili zaujímavú diskusiu Ako na digitálne rodičovstvo.

Viac informácií nájdete na www.nadaciaorange.sk/atmosfera/
... See MoreSee Less

📱Zároveň zákazníci Orangeu môžu zaslaním ľubovoľnej SMS na  číslo 808 prispieť sumou 1 euro. Výťažok SMS zbierky venujeme organizácii IPčko, ktorá ju efektívne použije na psychologickú pomoc mladým ľuďom.

Viac informácií nájdete na https://www.nadaciaorange.sk/atmosfera/
3 weeks ago
Nadácia Orange

👤Osoby s falošnou identitou sa môžu nájsť kdekoľvek.
Najväčšie riziko sa pritom skrýva v anonymite chatovacieho prostredia.
Ako deti ochrániť? 🤔 Riziká chatovania budú výrazne menšie, ak sa budete držať rád nasledujúceho článku.😉

www.beznastrah.online/2022/01/28/spytajte-sa-dietata-do-akych-chatovacich-miestnosti-chodi/
... See MoreSee Less

👤Osoby s falošnou identitou sa môžu nájsť kdekoľvek.
Najväčšie riziko sa pritom skrýva v anonymite chatovacieho prostredia.

3 weeks ago
Nadácia Orange

Okrem Optimistanu Nadácie Orange bola súčasťou Pohoda Festival 2022 aj Orange zóna.🧡
V nej ste mali možnosť nielen dobiť si energiu dobrou kávou ☕a nabiť svoje telefóny📱, ale aj zúčastniť sa workshopov, ktoré pre vás pripravili naši kamoši z Lab.cafe
Už teraz sa tešíme, že Lab s nami pôjde aj na ďalšie festivaly.🤩

4 weeks ago
Nadácia Orange

Až tretina detí nemá problém so strápnením svojho kamaráta či kamarátky na internete pomocou fotky či videa.😦 Kyberšikana pritom môže u detí spôsobiť vážne následky.
🤔Ako sa jej brániť a ako ju rozpoznať? Pozrite si krátke video🎬 s radami detskej psychologičky Márie Tóthovej Šimčákovej.

www.beznastrah.online/2022/01/24/bez-pomoci-dospelych-si-deti-so-sikanou-neporadia/

4 weeks ago
Nadácia Orange

Teší nás, že sme mohli byť spolu s Orange súčasťou Pohoda Festival 🤩 Tak, ako pominule roky, aj tentokrát sme si pre vás v Optimistane Nadácie Orange pripravili mnoho zaujímavých diskusií. Ďakujeme Pohode za to, že dáva priestor dôležitým témam a rovnako ďakujeme aj našim hosťom, bez ktorých by tieto diskusie neboli možné. ... See MoreSee Less